Nikkie

Het is altijd en overal belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Dus ook op het gebied van kleding. Ben je een wat klassiek persoon, dan zullen jurken en rokken en blouses van mooie zachte materialen en met subtiele prints goed bij je passen. Ben je wat stoerder, dan kies je al snel voor jeans en zwart. En bijvoorbeeld voor het merk Nikkie. Heb je het altijd druk en niet veel zin om je nog drukker te maken? Dan kies je waarschijnlijk voor mooie, simpele sets: een broek en een trui zijn dan al snel goed. Ook je muzieksmaak zegt vaak iets over je uiterlijk. Kijk maar naar de fans van de diverse bands en zangers en zangeressen.

Helemaal in to country?

Dan draag je natuurlijk om te beginnen mooie lederen laarzen. Met sporen eraan als je eens echt wilt uitpakken. Verder kunnen dan voor zowel de mannen als de vrouwen de houthakkersblousjes niet ontbreken. Stoere ruiten boven een mooie jeans, laarzen eronder en klaar. Voor de details kun je nog een stapje verder gaan: kies voor een wat bredere lederen riem met een grote gesp (bij voorkeur met een bizon erop) en vergeet ook je cowboyhoed niet. Jij bent klaar voor het concert van je favoriete countryster of -band. Natuurlijk kun je deze kleding, zij het wat minder uitbundig, ook gewoon in je dagelijkse leven dragen.

Totaal van de metal?

Dan moet je toch echt in het zwart. Een zwarte jeans of een (kunst) lederen, zwarte, broek met daarop een stoer t-shirt met de print van de band. Er over draag je dan een bikersjack of een lederen gilet. Aan je voeten draag je dan stevige stappers, bij voorkeur een soort van legerkistjes. Een bandana en een zonnebril maken je outfit compleet. Het kan zijn dat je dit op je werk niet kunt of mag dragen, maar met kleine aanpassingen voel je je alsnog fijn in je kleding.
Nikkie

Je ziet het, kies kleding die je voegt

Geef het maar toe, soms vind je de kleding van een vriendin best heel mooi, maar eigenlijk alleen bij haar. Zo is het natuurlijk ook. Jullie zijn twee totaal verschillende mensen met verschillende voorkeuren. Dat geldt voor kleding, voor de inrichting van je huis, voor de voorkeur voor huisdieren en natuurlijk voor de voorkeur voor mannen en/of vrouwen. Deze diversiteit maakt dat jullie zulke goede vriendinnen zijn. Door dichtbij jezelf te blijven, blijf je echt en kan je vriendschap jarenlang blijven bestaan.