holiday rentals in Sicily

Ga jij naar Italië? Dan moet je naar Sicily! Dit is het grootste eiland in Italië en heeft veel cultuur en prachtige natuur. Je kunt er van alles vinden van zee tot vulkanen, zo is er voor iedereen wat wils!

Wanneer is Sicily iets voor jou?

Twijfel je of jij het wel leuk gaat vinden in Sicily? Geen zorgen, er zijn gelukkig veel dingen te doen zo is er voor iedereen wel wat leuks te doen. Ben je een wandelfanaat? In Sicily heb je de meest prachtige paden in de natuur waar je kunt wandelen. Zo kun je prachtige strandwandelingen maken of bergen beklimmen. Houdt jij van heerlijk relaxen aan strand in de zon? In Sicily zijn er een tal aan kleine stranden met prachtig helderblauw water!

Misschien ben je wel een echte dierenliefhebber en houdt je van paardrijden. Ook dan ben je in Sicily aan het juiste adres. Zo kun je zelfs tochten doen te paard om de prachtige omgeving te verkennen. Daarnaast is er in Sicily ook een heerlijk aanbod aan Italiaanse specialiteiten. Ben jij een echte food liefhebber? Dan is het zeker een aanrader!

Hoe zit het met Sicily en corona?

Natuurlijk heb je meegekregen dat er een hevige corona uitbraak was in Italië. Deze is nu grotendeels weer onderhanden en ondertussen is de lockdown voorbij en zijn de grenzen ook weer open. Je kunt dus gewoon naar Sicily reizen. Op dit moment zijn de tarieven voor het vliegen naar Sicily ook erg laag. Ideaal om op weg te gaan dus! Wel zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Het is namelijk niet zo dat Sicily of Italië meteen corona vrij zijn, omdat de lockdown voorbij is.

Het is nog steeds belangrijk dat je bepaalde regels volgt en voorzichtig blijft. Zo hanteren ze in Italië een minimale afstand van 1 meter en 2 meter bij sportactiviteiten. Daarnaast mag je geen hand geven en is het in sommige regio’s ook verplicht om een mondkapje buiten te dragen. Het is ook aan te raden om regelmatig te desinfecteren en drukke plekken te vermijden. Probeer dan ook een hotel te boeken die wat rustiger of kleiner is. Zo heb je minder hotelgasten waar je in contact mee komt en verlaag je het risico op corona. Kun je geen geschikte hotel vinden? Probeer dan holiday rentals in Sicily. Holiday rentals zijn over het algemeen duurder en groter, maar je hebt de rental dan wel helemaal voor jezelf. Zo verlaag je contact met andere en zo ook het risico op corona!