Wil je vandaag de dag met succes opereren in de internationale langeafstandstransport dan moet je het niveau een tandje hoger stellen en de kosten drukken. Daarvoor is de MAN TGX ontworpen. Deze truck is emissiearm en stelt zeer hoge eisen aan energie efficiëntie, rendabiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast lever dit truckers merk top kwaliteit die je niet zo snel bij andere merken zult vinden.

Wat zijn de voordelen van de MAN TGX trekker?

Door nieuwe technologische ontwikkelingen bereikt de man tgx trekker een uitstekend energieverbruik. Dat wordt keer op keer bewezen in verschillende onafhankelijke tests. Daarnaast werkt de mening van gebruikers ook erg mee en zijn meer dan positief. Door de nieuwe brandstofbesparende functies is er een verdere vermindering van 3.7% brandstof en is de trekker daardoor nog meer duurzaam. De TGX trekker biedt bovendien een hoog laadvermogen en een perfecte carrosserie compatibiliteit.

Andere interessante voordelen die de MAN TGX trekker uniek maken
 

Als je denkt dat dat alles is wat de MAN TGX trekker te bieden heeft dan heb je het mis. Ook op het vlak comfort zorgt dit merk van fantastische resultaten. Zo is de werkruimte van de chauffeur zeer straks en gestroomlijnd. De rust- en slaapruimte is de perfecte plek om te ontspannen en je rust te nemen. Er is genoeg ruimte om helemaal tot rust te komen en zodoende weer motivatie op te bouwen om de klus te klaren.

De MAN TGX trekker bevat kwaliteit uitstekende assistentie systemen
 

Je vindt in deze MAN TGX trekker kwaliteit goede assistentie systemen. Zo heb je de file assistent en de nieuwe stop-and-go functie van ACC. Deze systemen zorgen ervoor dat je probleemloos door de files rijdt en je niet voor onverwachte momenten komt te staan. Deze systemen zijn uniek in z'n soort en vind je nergens anders.

Er wordt een heel nieuwe niveau bereikt met de MAN TGX trekker
 

Deze truck levert wat hij belooft en helpt je winstdoel te bereiken. Met perfect op elkaar afgestemde systemen en diensten wordt er een heel nieuw niveau bereikt die je niet vindt bij andere truckmerken. Het digitale aanbod van de MAN TGX trekker is uitgebreid met Connected Truck, een slimme en innovatief netwerk voor het voertuig. En met de verschillende digitale diensten zoals chauffeurs, onderhoud en wagenparkbeheer kan je de vrachtwagen op een nog betere gecontroleerde, efficiëntere en kosteneffectieve gebruiken. Dat maakt deze truck zonder twijfel de beste die je op dit moment op de markt vindt.