Rosefield armband

Elke vrouw weet dat accessoires je outfit compleet maken. Het onderscheid de gewone vrouw van de fashionista. Een outfit met bijpassend horloge, oorbellen of armband is gewoon net iets beter dan zonder! Vandaar dat Marqato altijd op zoek is naar de mooiste sieradenlijnen. En dat delen we graag met onze lezers. Zo is ons ook gevallen op het Nederlandse horloge merk Rosefield. Sindskort heeft zij ook een delicate sieradenlijn ontworpen, die perfect te combineren is met je horloge. Zo zijn de Rosefield armbanden subtiel, maar toch luxe. De Rosefield armband is een must-have voor elke fashionista!

Minimalistisch

Rosefield kenmerkt zich door een minimalistische stijl. Minimalistisch doch elegant dat is waar het voor staat. Zo zijn de horloges geïnspireerd op Amsterdam en New York. Het minimalistische van Amsterdam met de fashion van New York.  Je mixt en match de horloges makkelijk met elke outfit, doordat je de bandjes kan verwisselen. Doordat een horloge al veel ruimte inneemt op je pols, draag je er meestal geen armband bij, maar de Rosefield armband is hier speciaal voor gemaakt. Zo heb je het beste van twee werelden en kan je het matchen met elke style.

Rosefield armband

Geïnspireerd door downtown New York en de Amsterdamse cool-girl look, is de Downtown Chic collectie ontworpen. Zeven armbandjes met ieder een eigen, unieke uitstraling. De armbandjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud. Dit levert een aantal mooie armbanden op. Ik kon niet kiezen, dus heb ze uiteindelijk alle 7 gekocht! Zo heb ik er 1 voor elke outfit. Sindskort hebben ze ook nog een aantal andere Rosefield armband uitgebracht. Ik heb er al een aantal op mijn verlanglijstje staan. Zo vindt ik de chain bracelet echt ontzettend mooi. Deze Rosefield armband is wat stoerder dan de anderen. Dat past wel bij mij, want ik draag ook op zijn tijd een boyfriend jeans, dus dan moet er wel een bijpassende Rosefield armband bij natuurlijk! Wat ik mooi vind aan de Rosefield armband collectie is dat ze veel rosé goud gebruiken. Dit is toch anders dan de meeste sieraden die je ziet. Deze kleur goud past heel goed bij mijn huidskleur, beter dan geelkleurig goud. Vandaar dat ik ook zo een fan van de Rosefield armband ben geworden.

De juiste stijl

Dus, als je zin hebt om je outfit helemaal tiptop in orde te maken. Kijk dan goed naar de stijl en kleur van je outfit, zodat je de juiste Rosefield armband bij weet te passen. Is het een stoere of elegante outfit? Draag je warme of koude kleuren? En kijk dan naar de stijl van de verschillende armbanden om tot de juiste match te komen.

Zo heb jij de perfecte outfit met het perfecte accessoire.