Computer

Je bent al een tijdje van school en werkt al vast bij een bedrijf. Helaas veranderen alle processen en technologieën enorm snel de laatste jaren. Hierdoor is het lastig om al deze innovaties bij te benen. Cursussen binnen een organisatie zijn daarom ook razend populair. Iedereen wil zichzelf blijven ontwikkelingen op vlakken als o.a. IT, leiderschap of wet- en regelgeving. Met een extra diplomaatje sta je toch wat sterker in je schoenen. Ook is de kans dat jij jouw baan behoudt voor langere tijd groter. Wil je ook een cursus volgen naast je werk? Ga eens in gesprek met jouw manager wat de mogelijkheden zijn of ga zelf op zoek.

ITIL trainingen

Een ITIL training is voor iedereen die actief is in de IT óf actief wil worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je als helpdeskmedewerker, servicedeskmedewerker, verandermanager, servicemanager of IT professioneel bent. Deze training kun je online volgen. Het doel van deze training is om jou te leren hoe je de gewenste kwaliteit van IT services kunt verlenen. Dit verbetert namelijk de productiviteit, optimaliseert kosten en verbetert de klantervaring. Er zijn verschillende levels, van beginner tot master. Hierna krijg je een officieel certificaat die goed staat op je CV en bij je huidige werkgever. Nog een leuk feitje: ITIL gecertificeerde managers verdienen gemiddeld 20% meer dan niet gecertificeerde ITIL managers. Aan de slag dus!

Brandmanagement

Een bekend, maar lastig onderwerp onder de marketeers. Hoe maak je nu precies jouw merk bekend onder de gewenste doelgroep en welke strategie moet ik hierbij gebruiken? Dit leer je tijdens de cursus ‘Brandmanagement’. Je gaat leren wat het onderscheidend vermogen is van de organisatie waarvoor je werkt. Onderwerpen als marktonderzoek en merkpositionering worden ook grotendeels meegenomen. De training is geschikt voor iedereen die zich met brandmanagement en marketing bezighoudt. Ook aankomende brandmanagers kunnen deelnemen. In verschillende lessen leer je in groepsverband over alle aspecten van brandmanagement. Indien je alle stappen hebt doorlopen, ontvang je een certificaat.

Sales Cursus

Een succesvolle verkoper heeft goede verkoopvaardigheden en kennis van marketing nodig. Als je jouw klant niet kunt overtuigen waarom jij beter bent dan de concurrent, zullen ze ongetwijfeld niks bij jou kopen. Met een sales cursus leer je hoe je jouw doelgroep kunt overtuigen tot aankoop. De cursus is bestemd voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden op verkoopgebied wil vergroten. Na afloop van de cursus heb je meer inzicht in de technieken en processen die spelen bij een verkoopgesprek, kun je goed onderhandelen en verkoopgesprekken voeren. Ook bij deze cursus ontvang je weer een certificaat.