• WIJ ZIJN MARQATO.

    Wie we zijn en waar we voor staan.

Over ons 2017-06-14T17:16:21+00:00

YOUR CUSTOMERS DESERVE THE BEST.

Marqato levert premium hostingoplossingen aan de e-commerce branche in Nederland. Vanuit Savvii ontstaan, omdat we merken dat veel webshops worstelen met de complexiteit die sites met hoge bezoekersaantallen en veel producten met zich meebrengen. Je wilt een snelle en veilige website die altijd online is: zo groeit jouw conversie en omzet. Wij snappen de uitdagingen waar de online retail mee worstelt en hebben daar onze oplossingen op toegespitst. Ons doel is jouw klanten de perfecte winkelervaring te kunnen geven zodat jouw conversie stijgt.

E-commerce websites nog succesvoller maken.

Het zit in ons DNA.

MARQATO TEAM

profielfoto Alexander

ALEXANDER VAN STEEN

Technical Lead

profielfoto Arno

ARNO BOT

Developer

profielfoto Flip

FLIP KEIJZER

CEO

profielfoto Jeffrey

JEFFREY VAN DOESBURG

System engineer

profielfoto Remco

REMCO WOLF

Sales Manager

profielfoto Maik

MAIK GRUPPEN

Accountmanager

SAVAS BOYRAZ

Accountmanager

profielfoto Robert-Jan

ROBERT-JAN BUDDING

 Marketing Manager

profielfoto Victor

VICTOR VAN DEN BOSCH

Developer

profielfoto Yoram

YORAM VAN DER VELDE

Support specialist

Help jij mee onze groei te versterken?

Marqato is de nieuwe hosting specialist met een focus op e-commerce. Wij zijn een jong bedrijf met een flinke dosis ambitie. Daarom zijn we op zoek naar ondernemende collega’s die willen werken in een informele en innoverende organisatie met mensen die gaan voor de top.

Wil jij zelf de vrijheid om je eigen succes te creëren? En ben je iemand die betrokken is bij klanten en collega’s? Dan horen we graag van je! Kijk hiernaast wie we op dit moment zoeken, of stuur een open sollicitatie naar onze HR-adviseur Lisa op lisa@marqato.nl.

TECHNOLOGY PARTNERS.

Het leveren van onze diensten doen we niet alleen, dat doen we in samenwerking met onze technology partners. Wij kennen de oplossingen van onze partners door en door en zij kennen ons, zodat we samen het maximale resultaat behalen.